Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la Dinamo. Spaniolii l-au convins pe Nicolae Badea să se întoarcă în conducere: „Are şapte procente în acţionariat”

Revenire de senzaţie la Dinamo. Spaniolii l-au convins pe Nicolae Badea să se întoarcă în conducere: „Are şapte procente în acţionariat”

Dinamo București

Comentarii

Conducerea spaniolă de la Dinamo nu se opreşte din a le da veşti bune fanilor. După ce l-au convins pe Cornel Dinu să revină la în Ştefan cel Mare, Nicolae Badea va face parte din Consiliul de Administraţie al clubului.

Omul de afaceri deţine şi un procent de şapte la sută din acţiuni.

„Nicolae Badea are şapte procente în acţionariat, va veni şi el lângă noi! În poate zile poate ieşi noul acţionariat şi şi-a dat acceptul pentru a face economie de timp”, a declarat Ioan Mărginean la ProSport LIVE.

La Dinamo s-a întors şi Cornel Dinu

Cornel Dinu va fi consilierul lui Pablo Cortacero şi a dezvăluit cum a decurs negocierea cu acesta. Fosta glorie dinamovistă i-a explicat ibericului ce înseamnă clubul din Ştefan cel Mare.

„Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo, dar nu am intrat în detalii. La mine e simplu: viaţa mea e Dinamo, aşa că i-am spus: Contează pe mine!”, a făcut Dinu anunţul pentru GSP.ro.

În prezent, Dinamo e pe locul 12 în Liga 1 şi nu a bifat decât un singur succes în campionat.. Sâmbătă, de la ora 21:00, echipa lui Contra are derby cu FCSB. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamobadea 

viewscnt
Articole similare