Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB? ”E un jucător de mare valoare şi este binevenit!”. Teja a vorbit deschis despre transferul care îi entuziasmează pe fani

Revenire de senzaţie la FCSB? ”E un jucător de mare valoare şi este binevenit!”. Teja a vorbit deschis despre transferul care îi entuziasmează pe fani

FCSB

Comentarii

A plecat de la FCSB, dar rămâne în continuare pe buzele fanilor. Constantin Budescu are uşile deschise pentru o revenire la echipa lui Gigi Becali.

A confirmat-o chiar Mihai Teja, tehnicianul roş-albaştrilor, înainte de partida cu CFR Cluj: ”E un jucător extraordinar, care poate să facă diferenţa în orice moment, care a demonstrat şi la Astra, a câştigat campionatul, la Steaua la fel, un jucător cu calităţi, de valoare. Sigur că orice jucător de valoare este binevenit la Steaua” a explicat Mihai Teja, într-o conferinţă de presă.

Dorit insistent de CFR Cluj, Constantin Budescu le-a oferit deja un răspuns reprezentanţilor campioanei României, care i-au pregătit un salariu lunar de 30 de mii de euro. În acest moment, Budescu are un salariu de un milion de euro pe sezon la Al Shabab, adică aproximativ 80 de mii de euro în fiecare lună.

"Dacă ar fi să mă întorc să joc în România, voi juca doar la FCSB" , a declarat mijlocaşul lui Al Shabab pentru Fanatik.

Constantin Budescu joacă în prezent la Al Shabab, sub comanda lui Marius Şumudică. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat 8 goluri în 19 meciuri în Arabia Saudită. Pentru FCSB, ”Budi” a jucat în sezonul 2017-2018 şi a marcat de 13 ori în 37 de partide. Budescu a fost cel mai bun fotbalist român al anului în 2015 şi 2017, iar pentru reprezentativa României a marcat de 5 ori în cele 12 rânduri în care a evoluat sub tricolor. 

Afla mai multe despre: fcsbbudescu 

viewscnt
Articole similare