Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de SENZAŢIE la FCSB! Explozie de bucurie pentru fani şi Gigi Becali. Fotbalistul de 3 milioane de euro intră direct în pâine

Revenire de SENZAŢIE la FCSB! Explozie de bucurie pentru fani şi Gigi Becali. Fotbalistul de 3 milioane de euro intră direct în pâine

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi suporterii FCSB-ului au primit în ultimele ore o veste excelentă! Dragoş Nedelcu este refăcut şi ar urma să revină în primul 11 în partida contra Chindiei.

"Îl vând pentru 3 milioane" anunţa Gigi Becali, într-unul dintre momentele în care era supărat pe Dragoş Nedelcu. Între timp, finanţatorul roş-albaştrilor a revenit la sentimente mult mai bune faţă de internaţionalul său, mai ales după ce l-a observat evoluând bine la turneul final al Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino.

Gigi Becali îşi freacă palmele de  bucurie. FCSB contează din nou pe Dragoş Nedelcu!

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Nedelcu nu a apucat să evolueze în acest sezon decât în 5 partide. Două dintre ele au fost în Liga 1, perioadă în care a şi marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă. Nedelcu a confirmat astfel forma foarte bună pe care o traversează.

Ghinionul l-a lovit în partida cu Alaşkert când a încheiat jocul pe gazon, dar după meci a primit o veste proastă: întindere de ligamente şi entorsă de genunchi.

Nedelcu, aflat şi în vizorul primei reprezentative de fotbal a României începuse sezonul ca titular în echipa lui Bogdan Andone. Va avea acum ocazia să lucreze în premieră şi cu Bogdan Argeş Vintilă. El a reînceput antrenamentele şi are şanse bune să joace din primul minut în partida contra Chindiei Târgovişte.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare