Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB. Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Fanii, în culmea fericirii. Când debutează

Revenire de senzaţie la FCSB. Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Fanii, în culmea fericirii. Când debutează

FCSB

Comentarii

Veste uriaşă pentru fanii echipei FCSB, chiar în ziua meciului cu Viitorul. Unul dintre jucătorii în care Gigi Becali îşi pune cele mai mari speranţe revine la antrenamente săptămâna viitoare.

Este vorba despre Olimpiu Moruţan, care a suferit o întindere la ligamentul genunchiului la începutul lunii iulie şi nu a apucat încă să debuteze în noul sezon. După aproape două luni de pauză, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani îşi va relua săptămâna viitoare pregătirea cu echipa.

Astfel, Moruţan va profita de pauza provocată de meciurile echipelor naţionale, pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, şi va putea debuta în etapa viitoare, în care FCSB va întâlni, în deplasare, Universitatea Craiova.

Până la partida din Bănie mai sunt două săptămâni, meciul fiind programat pe 15 septembrie, de la 21:00, în direct la Telekom Sport, astfel că Moruţan are suficient timp la dispoziţie ca să se pună pe picioare.

La 20 de ani, Moruţan este, în acest moment, jucătorul în care patronul FCSB, Gigi Becali, îşi pune cele mai mari speranţe, după dezamăgirile pe care jucătorii săi i le-au provocat în acest start de sezon. 700.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, în urmă cu mai bine de un an. Între timp, Moruţan a strâns 34 de apariţii în tricoul "roş-albaştrilor", timp în care a reuşit trei goluri şi nouă assist-uri.

Continuă veştile bune pentru Gigi Becali şi FCSB

Revenirea lui Olimpiu Moruţan este doar una dintre veştile bune primite de "roş-albaştri". Un alt jucător care a lipsit în ultima vreme, Dennis Man, este aşteptat să revină şi el pe teren, peste două săptămâni, astfel că la meciul cu CFR Cluj, de peste trei săptămâni, sau poate chiar încă de la partida cu U Craiova, vicecampioana s-ar putea prezenta în efectiv complet.

După cinci înfrângeri consecutive, FCSB primeşte vizita Viitorului, duminică, de la 21:00, la Piteşti, în etapa a opta a Ligii 1. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: gigi 

viewscnt
Articole similare