Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali mută decisiv şi aduce un jucător din naţionala României: "E un adevărat stelist!"

Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali mută decisiv şi aduce un jucător din naţionala României: "E un adevărat stelist!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Internaţionalul român, Florin Niţă este din ce în ce mai aproape de o revenire la FCSB, formaţia patronata de Gigi Becali.

117 meciuri a apărat Florin Niţă în poarta FCSB-ului, între 2013 şi 2018, o serie impresionantă, care ar putea continua din stagiunea viitoare, când Gigi Becali se gândeşte să-l aducă din nou la echipă.

Plecarea lui Bălgrădean o lasă pe FCSB cu trei portari foarte tineri (Vlad, Târnovanu şi Niga), o situaţie dificil de gestionat la nivlul unui club cu pretenţii foarte mari.

"Poţi să spui cu adevărat că Florin Niţă e un mare stelist, va fi întotdeauna o variantă. Când a plecat, a plecat pe bani mulţi, dar a ezitat să plece.

Dacă va fi liber de contract, ar putea fi o soluţie. MM Stoica şi patronul ştiu mai multe. Rămâne o variantă întotdeauna, lui i-a fost greu să plece. Îl putem aduce liber de contract şi dacă acceptă un salariu mai mic decât are acum”, a mărturisit recent şi Helumth Duckadam.

"Ce se va întâmpla cu Niţă? În vestiar se vorbeşte despre frustrarea acumulată pentru poziţia în care se află şi că se gândeşte la plecarea de la Sparta Praga. În această situaţie, probabil că Sparta nu se va împotrivi. O posibilă mutare în Cehia e improbabilă, din cauza salariului mare, astfel că e de aşteptat să plece în străinătate. În plus, ar putea ajunge în România, ţara natală, la FCSB, fosta Steaua Bucureşti”, au scris şi jurnaliştii de la efotbal.cz.

Sportyzive.cz intăreşte ideea că goalkeeperul român ar urma să revină la FCSB: "A fost multă vreme numărul 1 de la Sparta, ba chiar a lăsat o impresie foarte plăcută. Acum, Milan Heca este numărul 1, chiar dacă fanii nu sunt mereu mulţumiţi de el. Heca a făcut o serie de meciuri foarte bune, care l-au trimis pe Niţă pe banca de rezerve a Spartei, o situaţie care nu are cum să-l mulţumească pe experimentatul portar român" scrie sursa citată.

  • 1.6 milioane de euro este cota lui Florin Niţă în acest moment

  • 54 de meciuri a apărat Niţă poarta Spartei Praga

  • 6 trofee a cucerit internaţionalul român cu FCSB

Gigi Becali pune condiţii pentru a-l aduce pe Florin Niţă la FCSB

Finanţatorul FCSB a confirmat recent pentru Telekom Sport că îl doreşte pe Florin Niţă: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Totuşi, pentru ca mutarea să se realizeze Florin Niţă va fi nevoit să facă un compromis. Gigi Becali a anunţat că-l va aduce la echipă doar dacă va veni liber de contract şi dacă va accepta un salariu mai mic faţă de cât încasează la Sparta Praga. 

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin niţăfcsb 

viewscnt
Articole similare