Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie pentru Gabi Tamaş. Ajuns la 36 de ani, fundaşul e dorit de fosta echipă şi e hotărât să se întoarcă

Revenire de senzaţie pentru Gabi Tamaş. Ajuns la 36 de ani, fundaşul e dorit de fosta echipă şi e hotărât să se întoarcă

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabriel Tamaş este pe cale să fie în centrul atenţiei în această perioadă de transferuri. Fosta sa echipă, Hapoel Haifa, doreşte să îl readucă, dar ultimul cuvând îi aparţine patronului Yoav Katz, aşa cum susţine Canal 5.

„Dacă îmi oferiţi un contract bun, revin imediat la echipă”, ar fi fost mesajul lui Gabi Tamaş pentru cei de la Hapoel, conform sursei citate mai sus. Fanii clubului din Haifa ar fi în culmea fericirii având în vedere simpatia pe care i-o poarta fundaşului central ajuns la 36 de ani.

Tamaş a jucat pentru Hapoel Haifa între 2017 şi 2019, dar perioada petrecută în Israel a fost una tumultuoasă. El a fost implicat în mai multe scandaluri, în urma unuia dintre acestea fiind chiar reţinut, după ce a fost prin că a consumat alcool şi a condus cu o viteză de 200 de km/oră.

Ca urmare a acestei fapte, Tamaş a fost nevoit să facă muncă în folosul comunităţii şi a plătit o amendă de 1000 de euro, iar în următorii patru ani nu are voie să conducă în Israel.

Problemele financiare de la Astra forţează plecarea lui Tamaş

Conform GSP.ro, Tamaş le-ar fi spus apropiaţilor că vrea să plece de la Giurgiu din cauza promisiunilor neonorate de plată a drepturilor financiare.

 

Afla mai multe despre: astratamastransfer 

viewscnt
Articole similare