Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie pentru Marian Copilu în Liga 1. Urmează să semneze cu o mare echipă

Revenire de senzaţie pentru Marian Copilu în Liga 1. Urmează să semneze cu o mare echipă

Superliga

Comentarii

Marian Copilu se pregăteşte de o revenire de senzaţie în Liga 1, la una dintre marile echipe din campionatul României.

Marian Copilu este liber de contract după ce a plecat cu scandal de la CFR Cluj, de unde a fost dat afară alături de Marius Şumudică.

Însă acest lucru este pe cale să se schimbe. Marian Copilu este în negocieri foarte avansate cu una dintre marile echipe din Liga 1 şi ar reveni astfel în forţă.

Revenire de senzaţie pentru Marian Copilu. La ce mare echipă din Liga 1 ar urma să fie preşedinte

Marian Copilu este cunoscut drept o prezenţă discretă în Liga 1, însă este genul de conducător care contribuie din plin la succesul unei echipe, prin jucătorii şi prin antrenorii pe care îi selectează.

Primul succes important din cariera sa l-a avut la Unirea Urziceni, acolo unde, alături de Dan Petrescu şi Mihai Stoica, a reuşit să ia titlul de campioană, una dintre marile surprize din istoria Ligii 1.

În ultimii ani a activat la CFR Cluj, unde a fost adus la insistenţele lui Dan Petrescu şi Marian Copilu şi-a trecut aici în palmares nu mai puţin de 4 titluri.

Însă relaţia cu şefii lui CFR Cluj s-a deteriorat în mod constant şi el a fost dat afară cu scandal alături de Marius Şumudică, după celebrul meci cu Steaua Roşie Belgrad.

În plus, între el şi Dan Petrescu s-a creeat o prăpastie, astfel că nici antrenorul care i-a luat locul lui Şumudică n-a insistat ca Marian Copilu să fie păstrat.

Marian Copilu a fost atunci scos vinovat, printre altele, că a garantat pentru Marius Şumudică şi că a continuat să-l susţină şi după ce CFR Cluj a fost pe rând eliminată din preliminariile Champions League şi din play-off-ul Europa League.

Însă Marian Copilu se pregăteşte acum de o revenire de senzaţie. Fanatik.ro scrie că omul de afaceri este în negocieri foarte avansate cu Universitatea Craiova şi ar urma să semneze contractul în perioada următoare.

De altfel, Mihai Rotaru l-a curtat pe Marian Copilu încă de când acesta a fost dat afară de la CFR Cluj, dar fostul conducător al campioanei României şi-a tot amânat revenirea, pe motiv că vreo o perioadă de linişte.

Acum, potrivit sursei citate, Mihai Rotaru a reuşit să-l convingă să preia funcţia de preşedinte al Universităţii Craiova, unde ar urma să facă echipă cu Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Universităţii Craiova se bucură în continuare de susţinerea conducerii, în ciuda rezultatelor foarte slabe din ultima perioadă. În schimb, în această iarnă vor avea loc mai multe modificări la nivelul lotului.

 

Afla mai multe despre: marian copilu 

viewscnt
Articole similare