Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie pentru Tamuz în tricoul Petrolului. Atacantul a marcat două goluri în ultimul meci jucat de ploieşteni

Revenire de senzaţie pentru Tamuz în tricoul Petrolului. Atacantul a marcat două goluri în ultimul meci jucat de ploieşteni

Liga 2

Comentarii

După victoria cu 2-0 în faţa celor de la ASU Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti a susţinut o partida de pregătire împotriva unui adversar mult mai slab cotat.

CS Păuleşti, din liga judeţeană, a fost adversara ploieştenilor. Astfel, Leo Grozavu le-a acordat minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în startul sezonului din Liga a II-a. În această situaţie s-a aflat şi Toto Tamuz. Atacantul revenit de curând la Petrolul a marcat chiar două goluri împotriva celor de la CS Păuleşti.

Echipa de start a Petrolului: Isvoranu – Neziri, Antoche, Danci, Ţicu – Cruceru, Chindriş – Grecu, Stînă, Velisar – Tamuz. După pauză, au mai intrat şi Bolboaşă, Ştefănescu, Lumu, Ene, Ristea şi Saim Tudor. Următorul meci al ploieştenilor va avea loc duminică, de la ora 18:00, împotriva Universităţii Cluj, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: petrolulploiestitamuzuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare