Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de sezaţie pentru Manchester în deplasarea de la Southampton. "Diavolii" au revenit pe tabelă de la 0-2 la pauză

Revenire de sezaţie pentru Manchester în deplasarea de la Southampton. "Diavolii" au revenit pe tabelă de la 0-2 la pauză

Fotbal

Comentarii

Cu o victorie în meciul de astăzi, Southampton ar fi urcat pe locul 2 la un singur punct de lider

Ole Gunnar Solskjaer a izbutit una dintre cele mai spectaculoase reveniri pe tablelă cu o echipă de când acesta este antrenor în deplasarea pe care United a avut-o la Southampton.

Prima repriză a fost una de coşmar pentru oaspeţi. După numai o jumătate de oră, Southampton conducea deja cu 2-0 după reuşitele lui Bednarek şi Ward-Prowse într-un interval de numai 10 minute. A venit un duş rece la pauză şi parcă ceva s-a schimbat în jocul celor de la United. Bruno Fernandes a redus din handicap în minutul 59 ca mai târziu, fostul jucător al celor de la PSG, Edinson Cavani să întroarcă soarta partidei după o dublă în ultimul sfert de oră cu cel de-al 2-lea gol venit în al 3-lea minut de prelungire.

Victorie mare pentru United care nu o duce atât de bine în campionat. Cele 3 puncte astăzi erau vitale. Manchester urcă până pe locul 7 în Premier League cu 16 puncte, la 5 puncte în urma locului 1 ocupa în acest moment de Liverpool. Southampton rămâne pe 5. Cu o victorie în meciul de azi, gazdele ar fi urcat până pe locul 3 în clasament, la un punct de lider.

Articl postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare