Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de vis în Liga 1 pentru eroul rapidist Bălan: ”E ceva ce vedeam numai la televizor”

Revenire de vis în Liga 1 pentru eroul rapidist Bălan: ”E ceva ce vedeam numai la televizor”

Rapid

Comentarii

Rapid a debutat cu victorie la revenirea în Liga 1, scor 1-0, în faţa Chindiei. Adrian Bălan a fost eroul giuleştenilor, marcând unicul gol al partidei.

Rapidul a revenit în Liga 1 cu victorie, după ce a trecut de Chindia, scor 1-0. După ce conducerea clubului giuleştean se impacienta că trebuie adus un atacant, unicul vârf al echipei a marcat golul învingător, în faţa a 15 mii de fani rapidişti.

Adrian Bălan, jucător cu peste 130 de meciuri în Liga 1, a adus victoria echipei, la debutul său în prima divizie pentru club. Fotbalistul de 31 de ani s-a arătat mândru de rezultatul obţinut şi de prestaţia sa şi i-a elogiat pe fanii giuleşteni.

Revenire de vis în Liga 1 pentru eroul rapidist Bălan

”Eu am venit la Rapid în pandemie şi am prins doar două meciuri, la Metaloglobus şi acasă cu Craiova, la care au venit două, trei mii de oameni, că nu aveau voie. A fost ceva de vis, foarte frumos.

(n.r. despre torţele şi petardele aprinse de fani) Ceva ce vedeam numai la televizor sau când veneam în tribună la meciuri, atât. A fost ceva special si mă bucur că am făcut fericiţi aceşti suporteri minunaţi”, a declarat Adrian Bălan.

Afla mai multe despre: adrian bălanrapidrapid chindialiga 1 

viewscnt
Articole similare