Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire după opt luni de absenţă! Messi s-a alăturat lotului Argentinei pentru amicalele cu Venezuela şi Maroc

Revenire după opt luni de absenţă! Messi s-a alăturat lotului Argentinei pentru amicalele cu Venezuela şi Maroc
Comentarii

Starul argentinian Lionel Messi, autor al unei triple în victoria Barcelonei cu Betis (4-1) duminică în La Liga, s-a alăturat lotului echipei naţionale luni la Madrid, pentru amicalele cu Venezuela şi Maroc.

Potrivit unor imagini difuzate de selecţionata sud-americană pe Twitter, Messi a sosit luni după-amiază la hotelul unde sunt cazaţi coechipierii săi, la nord de capitala Madrid.

La începutul acestei luni, cvintuplul deţinător al Balonului de Aur anunţa că va reveni la naţionala Argentinei după opt luni de absenţă pentru amicalele cu Venezuela (22 martie, la Madrid) şi Maroc (26 martie, la Tanger).



Ultima selecţie a lui Messi (31 ani) la naţionala albiceleste a fost în optimile de finală ale CM 2018 din Rusia, meci pierdut în faţa Franţei (3-4).

Argentina speră să poată conta pe Messi la Copa America 2019 din Brazilia (14 iunie - 7 iulie), prima competiţie oficială a Albiceleste după Cupa Mondială 2018 din Rusia. Cu naţionala sa, pentru care a marcat 65 de goluri, Messi nu a câştigat niciun trofeu major, pierzând cele trei finale importante disputate la CM 2014, Copa America 2015 şi 2016. 

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare