Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire esenţială la Real Madrid! Omul care l-a ajutat pe Zidane să câştige trei Ligi ale Campionilor s-a întors la echipă

Revenire esenţială la Real Madrid! Omul care l-a ajutat pe Zidane să câştige trei Ligi ale Campionilor s-a întors la echipăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Plecarea lui Zidane şi venirea la Real a lui Lopetegui a adus modificări şi în zona oamenilor care se ocupau de pregătirea fizică a ”galacticilor”. Acum, din momentul în care Lopetegui a fost demis, fotbaliştii se bucură de o revenire extrem de importantă.

La prima şedinţă de pregătire a lui Santiago Solari, antrenorul interimar al lui Real Madrid, a apărut şi Antonio Pintus. Acesta este preparatorul fizic cu care Zinedine Zidane a lucrat în cele două sezoane şi jumătate pe care le-a petrecut pe Bernabeu.

În acest timp, Real a reuşit să câştige de trei ori Liga Campionilor.

Mutarea este cu atât mai importantă cu cât Pintus este extrem de apreciat de fotbaliştii lui Real Madrid. Metodele sale de pregătire fizică au fost acceptate de toate starurile lui Real, iar revenirea sa va conta extrem de mult în mandatul lui Solari.

Afla mai multe despre: solaripintusreal madrid,  

viewscnt
Articole similare