Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la CSM Bucureşti. Bianca Bazaliu, pregătită să joace din nou pentru echipa lui Adi Vasile

Revenire importantă la CSM Bucureşti. Bianca Bazaliu, pregătită să joace din nou pentru echipa lui Adi Vasile

Handbal

Comentarii

Antrenorul de la CSM Bucureşti, Adi Vasile, se va putea baza la prima confruntare din Liga Campionilor şi pe interul Bianca Bazaliu, revenită pe teren după nouă luni de suspendare în cazul ”Corona”.

CSM Bucureşti vrea să facă uitat eşecul din Cupa României din weekend-ul trecut, iar prima ocazie este duminică, în Liga Campionilor, acolo unde ”tigroaicele” debutează pe teren propriu în faţa franţuzoaicelor de la Metz.

”În Liga Campionilor se joacă alt fel de handbal, unul care nouă ni se potriveşte mai bine. Sigur fetele vor fi capacitate maxim pentru meciul cu Metz, este o nouă etapă” – Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

Antrenorul echipei din Bucureşti le-a ”citit” pe adversare şi ştie cum formaţia sa poate o surprinde pe Metz.

”Metz lucrează în acelaşi sistem de sistem de mulţi ani, sunt bătăioase şi arţăgoase, va fi o luptă deplină. Lipsa lui Zaadi nu este simplu de înlocuit, dar mereu în urma unei schimbări se creează noi energii, nu cred că au găsit pe deplin omul care să o suplinească. Noi avem de partea noastră experienţa, dorinţa de reuşită şi ambiţia” - Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

Bianca Bazaliu, din nou pe teren după nouă luni

Pentru meciul de duminică, Adi Vasile se va putea baza pe Bianca Bazaliu. Interul echipei naţionale nu a mai jucat de nouă luni, timp în care şi-a ispăşit suspendarea primită după cazul ”Corona”.

Bine ai revenit, Bianca! Mai multe detalii  https://bit.ly/2ZFxTvV. #CSMBucuresti #OrasulTau #EchipaTa

Publicată de CSM Bucuresti pe Joi, 10 septembrie 2020

Handbalista a fost împrumutată de CSM un sezon la Braşov, acolo unde a fost implicată, alături de toate coechipierele, în episodul care a zguduit sportul românesc. Fetele au folosit  o terapie interzisă – cu laser intravenos – şi au primit suspendări între 15 luni şi patru ani. Ulterior, unele pedepse au fost îngheţate.

”Este uimitor că după nouă luni sunt din nou într-o echipă şi mă bucur că m-am reîntors la CSM Bucureşti. Mi-a fost dor de handbal, visam că joc.  Uneori plângeam în somn că nu pot să joc în realitate . Mi-a fost foarte, foarte greu. Am învăţat după această perioadă că nu trebuie să am încredere în nimeni” – Bianca Bazaliu, handbalistă CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare