Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la FC Barcelona, pentru derby-ul cu Real Madrid. Jordi Alba s-a recuperat şi face parte din lotul pentru El Clasico

Revenire importantă la FC Barcelona, pentru derby-ul cu Real Madrid. Jordi Alba s-a recuperat şi face parte din lotul pentru El Clasico

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat, sâmbătă, lotul pentru derby-ul cu Real Madrid, care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro, duminică, de la ora 22:00.

Din lotul catalanilor pentru El Clasico de duminică face parte şi fundaşul stânga Jordi Alba, care s-a recuperat după accidentarea la adductori.

Deşi se credea că va rata derby-ul cu Real Madrid, după accidentarea suferită în partida cu Getafe, câştigată de catalani cu 2-1 pe Camp Nou, la mijlocul lunii februarie, Jordi Alba s-a recuperat în timp util pentru derby-ul de pe Santiago Bernabeu.

Lotul echipei FC Barcelona pentru El Clasico: Ter Stegen, Semedo, Pique, Rakitic, Busquets, Arthur, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, De Jong, Vidal, Umtiti, Junior Firpo, Collado, Ansu Fati.

 

 

El Clasico Real Madrid - FC Barcelona, duminică, ora 22:00, Telekom Sport 1

Anunţul lui Luis Suarez vine cu puţin timp înainte de El Clasico. Real Madrid - Barcelona El Clasico 2020 se vede în direct la Telekom Sport, duminică de la ora 22:00 pe Telekom Sport 1 în comentariul lui Emil Grădinescu.

Meciul care opreşte timpul în loc, Real Madrid - Barcelona El Clasico 2020, revine la Telekom Sport chiar pe 1 martie. Duminică, de la ora 22:00, campioana Spaniei vizitează Estadio Santiago Bernabeu, la câteva zile după confruntările pe care cele două rivale le-au disputat în UEFA Champions League. Real Madrid are 53 de puncte înainte de duelul direct, în timp ce FC Barcelona are 55 de puncte şi a devenit etapa trecută noul lider din La Liga. Doar două înfrângeri are Real Madrid în campionat, ambele în deplasare, la Levante şi Mallorca. Barca a pierdut patru meciuri, ultimul dintre ele în ianuarie, pe Mestalla, scor 0-2.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare