Experiențe împreună.
You are here:

Revenire incredibilă la FCSB. Becali a confirmat mutarea chiar înaintea derby-ului cu Dinamo: "O să iau multe milioane pe el"

Revenire incredibilă la FCSB. Becali a confirmat mutarea chiar înaintea derby-ului cu Dinamo: "O să iau multe milioane pe el"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost aproape să se despartă de unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din lot. Chiar Gigi Becali a declarat public că jucătorul va semna cu MOL Vidi.

Imediat după remiza albă înregistrată chiar pe propriul teren cu Academica Clinceni, Gigi Becali a anunţat că FCSB urmează să se despartă de unul dintre cei mai promiţători jucători din lotul pregătit de Bogdan Argeş Vintilă.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că s-a înţeles cu MOL Vidi pentru transferul lui Dragoş Nedelcu, iar mijlocaşul de 22 de ani urmează să semneze cu ocupanta locului doi din campionatul Ungariei. Însă, până la urmă, spre surprinderea tuturor, transferul a picat în ultimul moment, totul din cauza lui Dragoş Nedelcu. Fotbalistul n-a considerat mutarea la MOL Vidi un pas înainte şi a preferat să rămână la FCSB pentru a lupta pentru un post de titular în echipa lui Bogdan Argeş Vintilă.

Becali a făcut marele anunţ. Nedelcu rămâne la FCSB

"Da, a căzut transferul, aşa este! Jucătorul nu am mai vrut să meargă acolo. Eu nu oblig pe nimeni să plece de la club. Am acceptat oferta pentru că m-am gândit că el vrea să plece. Dar a refuzat şi, de joi, va fi din nou la antrenamente.

Nu e nicio problemă. Poate aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Poate el va deveni un jucător mai bun acum şi poate o să iau şi mai multe milioane de euro pe el" , a declarat patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Dragoş Nedelcu a fost adus de Becali la FCSB de la FC Viitorul, patronul roş-albaştrilor plătind 2,1 milioane de euro, în august 2017, în schimbul mijlocaşului. Nedelcu are 27 de meciuri pentru naţionala de tineret a României şi alte două prezenţe pentru prima reprezentativă. În acest sezon, mijlocaşul a marcat un singur gol în cele 12 meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Dragoş Nedelcu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 500 de mii de euro oferea MOL Vidi pentru împrumutul lui Nedecul până în decembrie 2020

viewscnt
Articole similare