Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire la FCSB! Fotbalistul joacă împotriva lui FC Botoşani pentru prima dată în 2021. Cine a dispărut din echipa lui Petrea

Revenire la FCSB! Fotbalistul joacă împotriva lui FC Botoşani pentru prima dată în 2021. Cine a dispărut din echipa lui Petrea

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, a făcut câteva mişcări surprinzătoare în echipa de start pentru meciul cu FC Botoşani, primul pentru ambele echipe în play-off-ul sezonului 2020-2021.

Toni Petrea şi FCSB vin după Supercupa României pierdută împotriva lui CFR Cluj, la finalul căreia antrenorul s-a plâns de accidentări şi fotbalişti obosiţi. Pentru meciul cu moldovenii, Petrea a făcut câteva schimbări în echipa de start. 

Cătălin Straton joacă pentru prima dată în 2021

În privinţa postului de portar, FCSB a surprins. Cătălin Straton e titular, Târnovanu e rezerva sa în meciul cu FC Botoşani, în timp ce Andrei Vlad nu e în lot. 

Astfel, ex-dinamovistul va juca primul pentru FCSB în 2021, după ce nu a mai apărat poarta noii echipe de pe 27 septembrie 2020, din eşecul cu Poli Iaşi, scor 2-5. 

În acest sezon, Straton, care a acceptat statutul de rezervă la FCSB a lui Andrei Vlad, portarul titular al naţionalei U21, a jucat în şase meciuri în acest sezon, dintre care unul în preliminariile Europa League. 

"E de neînţeles să-l laşi pe Straton liber. Straton, cu 7 mii de euro salariu, şi să-l aduci un jucător de 38 de ani cu 15 mii de euro. Îţi dai seama de greşeală managerială? (n.r. - e greşeală sau e altceva?) Eu cred că e altceva, nu putem spune noi chiar ce e... Dacă-l aducea cu 3 mii în locul lui Straton, da. E al doilea, joacă mai puţin", spunea Ioan Andone, pentru Telekom Sport, la începutul anului. 

LIVE VIDEO | FCSB - FC Botoşani, de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Echipele de start:

  • FCSB: Straton - V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Radunovic - Oaidă, Ad. Şut, Fl. Tănase - Moruţan, A. Istrate, Oc. Popescu 
  • Rezerve: Târnovanu - Panţîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiş 
  • Botoşani: Ed. Pap - Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu - E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda - Ashkovski, A. Caia, H. Keyta 
  • Rezerve: Hankic - Patache, Racoţivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann

Afla mai multe despre: catalin stratonfcsbandrei vladfcsb fc botosanitoni petrea 

viewscnt
Articole similare