Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire la Rapid pentru Viorel Hizo. Acesta va ocupa o funcţie de director în cadrul clubului din Giuleşti

Revenire la Rapid pentru Viorel Hizo. Acesta va ocupa o funcţie de director în cadrul clubului din Giuleşti

Fotbal

Comentarii

Noul antrenor al echipei Rapid, Nicolae Grigore, a declarat că tehnicianul Viorel Hizo va ocupa o funcţie de director în cadrul clubului.

Viorel Hizo, în vârstă de 73 de ani, a antrenat Rapidul de cinci ori în carieră, ultima dată în 2009. El nu a mai pregătit nicio echipă din 2013, când a fost pe banca formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ.

Nicolae Grigore este începând de marţi noul antrenor principal al Rapidului, el revenind la clubul giuleştean după o pauză de 10 luni. Grigore (37 de ani) a crescut la club, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 şi 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Braşov.

În sezonul trecut, Nicolae Grigore a fost antrenorul secund al lui Daniel Pancu, în liga a II-a, iar ultima dată a făcut parte din staff-ul selecţionerului naţionalei U21, Adrian Mutu.

Potrivit fcrapid.ro, Grigore a condus astăzi primul antrenament la stadionul din Regie, urmând ca primul meci în care va sta pe bancă să fie cel de duminică, de la Timişoara, când Rapid va întâlni Politehnica, în ultimul meci al anului.

Din staff-ul lui Grigore vor face parte Mihai Iosif şi Ştefan Grigorie, antrenori secunzi, şi Mihai Nădăban, antrenor de portari.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: rapidliga 2 

viewscnt
Articole similare