Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire senzaţională la FCSB?! ”Niţă a făcut în meciul cu Germania cel mai tare meci din viaţa lui”. Ce spune Becali despre readucerea portarului

Revenire senzaţională la FCSB?! ”Niţă a făcut în meciul cu Germania cel mai tare meci din viaţa lui”. Ce spune Becali despre readucerea portarului

Fotbal intern

Comentarii

Niţă a avut o evoluţie senzaţională împotriva Germaniei, ridicându-se la nivelul adversarilor cu fiecare ocazie. Prezent la FCSB din 2013 şi titluar din 2015 până în 2018, portarul a fost lăudat de Gigi Becali, care dezvăluie că ar fi interesat de revenirea lui Niţă, doar într-o anumită situaţie.

Florin Niţă a reuşit meciul carieirei cu Germania, după ce s-a opus în nenumărate rânduri vedetelor nemţilor. Portarul de 33 de ani l-a înlocuit cu succes pe fostul titular, Ciprian Tătăruşanu, după ce acesta s-a retras de la echipa naţională.

Prezent la FCSB între 2013 şi 2018, Niţă l-a impresionat şi pe finanţatorul de la fostul său club, Gigi Becali, Latifundiarul a fost întrebat dacă a fi interesat de revenirea portarului, dar acesta a afirmat că este mulţumit de actualul său titular.

Însă, finanţatorul FCSB a dezvăluit că, în cazul plecării lui Vlad, ar putea fi atras de opţiunea Niţă, care, la 33 de ani, încă este un ”goalkeeper” de clasă.

Ce spune Becali despre readucerea portarului

”Este adevărat că Niţă a apărat foarte bine în meciul cu Germania, mi-a plăcut de el, dar la ora asta Andrei Vlad este portarul meu numărul 1 şi aşa o să rămână cât o să joace el la noi. Niţă a făcut în meciul cu Germania cel mai tare meci din viaţa lui şi a evoluat împotriva unor super jucători.

Dar nu îl pot aduce acum pe Niţă înapoi la FCSB pentru că a venit vremea lui Vlad. Aţi văzut cum a apărat şi el în Ungaria? A fost senzaţional, la fel ca Niţă. A, dacă nu îl aveam acum pe Vlad chiar mi-ar fi plăcut să îl readuc pe Florin Niţă şi nu se ştie pe viitor ce o să se întâmple.

Însă, după acest EURO din Ungaria, cota lui Vlad este în mare creştere”, a spus Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: florin niţăgigi becaliliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare