Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire senzaţională pentru George Copos la Rapid!? ”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat”

Revenire senzaţională pentru George Copos la Rapid!? ”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat”

Fotbal intern

Comentarii

Miţă Iosif, invitat în studioul Look Sport, a discutat despre o posibilă revenire a lui George Copos la Rapid.

George Copos a condus Rapidul în ultima perioadă de succes a clubului giuleştean, deşi acesta va rămâne mai cunoscut pentru problemele financiare pe care le-a lăsat la club şi dorinţa de a economisi cât de mulţi bani putea, în orice situaţie.

După ce a preluat clubul în 1993, Copos nu a investit instant în echipă, care a jucat la acelaşi nivel pentru câteva sezoane, deşi avea un nou finanţator. Însă, odată cu aducerea lui Mircea Lucescu, giuleştenii au reuşit să pună din nou mână pe titlu, în 1999, doar al doilea din istoria clubului şi primul după 32 de ani.

Un nou titlu a venit în 2003, sub conducerea lui Rednic, dar acela avea să fie punctul culminant al formaţiei giuleştene. De atunci, Rapid nu a mai reuşit să câştige campionatul, iar, în afara unor Cupe şi unui parcurs decent în Cupa UEFA, încheiat de FCSB, formaţia ”alb-vişinie” a lăsat de dorit.

Revenire senzaţională pentru George Copos la Rapid!?

În ciuda amintirilor neplăcute lăsate de Copos, fanii rapidişti ar fi, aparent, fericiţi de revenirea acestuia la echipă. Antrenorul Miţă Iosif a dezvăluit că a fost în contact cu fostul patron al giuleştenilor, dar că nu ar putea spune dacă acesta s-ar întoarce la Rapid.

”Am vorbit înainte de promovare, ne-a felicitat. Îi mulţumim din suflet pentru urări. La asta numai dânsul vă poate răspunde, la această întrebare. Nu ştiu dacă era cea mai frumoasă etapă a Rapidului când era Copos, fiecare etapă a clubului a fost frumoasă în forma ei.

Pentru mine cea mai frumoasă a fost cea din 1994-1995, veneau zeci de mii de oameni. Pe atunci nu aveam bază de pregătire, dar apoi a venit domnul Copos cu domnul Lucescu şi au făcut baza de la Pro Rapid, ceva unic în România şi astfel s-au format jucători din ce în ce mai buni”, a declarat Miţă Iosif, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: rapidmiţă iosifgeorge copos 

viewscnt
Articole similare