Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire senzaţională pentru Iuliu Mureşan în Liga 1? ”N-am de gând să mă retrag!”

Revenire senzaţională pentru Iuliu Mureşan în Liga 1? ”N-am de gând să mă retrag!”

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan a petrecut 17 ani ca preşedintele CFR-ului, ani în care clubul a avut parte de succes fără precedent. Plecat din Gruia în 2018 şi liber de contract de la despărţirea de Hermannstadt în 2020, Mureşan este pregătit să revină în fotbalul românesc.

Iuliu Mureşan a fost preşedintele CFR-ului în una dintre cele mai de succes perioade ale clujenilor. Aceştia au câştigat patru Cupe şi patru titluri cu acesta în conducere, iar plecarea sa a fost cu adevărat sfârşitul unei ere în Gruia.

Revenire senzaţională pentru Iuliu Mureşan în Liga 1?

După un an petrecut la Hermannstadt, Mureşan a încheiat colaborarea cu sibienii şi, după încă un an de pauză, a dezvăluit că este pregătit să revină în fotbalul românesc, preferabil în Liga 1.

”N-am de gând să mă retrag! Am luat o pauză, dar fizic şi psihic mă simt în stare să revin în fotbalul românesc, din toate punctele de vedere. Am avut ceva discuţii în ultima perioadă, au fost echipe din Liga 1, dar nu s-au concretizat.

Deşi Liga 2 a devenit chiar mai atractivă decât prima ligă, n-am avut vreo ofertă de acolo şi nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, ca să fiu sincer”, a declarat Mureşan, pentru ProSport.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi - Hermannstadt 1-0

Afla mai multe despre: liga 1iuliu mureşaniuliu mureşan cfr 

viewscnt
Articole similare