Experiențe împreună.
You are here:

Revenire spectaculoasă în Formula 1. Racing Point i-a găsit înlocuitor lui Sergio Perez, după ce mexicanul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Revenire spectaculoasă în Formula 1. Racing Point i-a găsit înlocuitor lui Sergio Perez, după ce mexicanul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Formula 1

Comentarii

Germanul Nico Hulkenberg este favorit să preia, la Marele Premiu al Marii Britanii, monopostul Racing Point pilotat până acum de Sergio Perez, după ce mexicanul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează motorsport.com.

Hulkenberg, 32 de ani, a evoluat ultima dată în F1 anul trecut, pentru Renault. Germanul ar urma să fie supus unui test pentru Sars-CoV-2 şi să semneze un contract pe teremen scurt cu Racing Point.

Fosta Force India nu are piloţi de rezervă, dar poate apela la cei de teste ai Mercedes, mexicanul Esteban Gutierrez şi belgianul Stoffel Vandoorn. Primul nu a mai concurat în Formula 1 din 2016, iar al doilea este implicat şi în Formula E şi trebue să participe la o cursă la Berlin, astfel că oficialii echipei Racing Point s-au orientat către unul dintre cei mai experimentaţi piloţi fără contract.

Cu 177 starturi în Marele Circ, Hulkenberg a mai evoluat pentru Force India în 2012 şi între 2014-2016 şi acum ar trebui să fie coechipier cu canadianul Lance Stroll pentru două curse, ambele programate la Silverstone.

Pilotul Sergio Perez a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că nu va participa la Grand Prix-ul Marii Britanii din acest week-end, nici la cel de săptămâna viitoare.

Pilotul echipei Racing Point va sta în izolare şi va urma protocolul impus de autorităţile sanitare.

Şi apropiaţii lui Perez au fost plasaţi în carantină.

Oficialii Formulei 1 au asigurat că "acest incident nu va avea impact asupra cursei din week-end".

viewscnt
Articole similare