Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă în Liga 1?! Un fost mare dinamovist anunţă că Borcea se va întoarce la Dinamo când va fi eliberat

Revenire spectaculoasă în Liga 1?! Un fost mare dinamovist anunţă că Borcea se va întoarce la Dinamo când va fi eliberat
Comentarii

Dinamo a ratat toate obiectivele din acest an, iar fostul acţionar Cristi Borcea nu mai suportă situaţia de la clubul din Ştefan cel Mare şi intenţionează să revină în acţionariatul echipei când va redeveni liber.

Cornel Ţălnar a declarat pentru Fanatik că Borcea doreşte să revină la Dinamo. Acesta intenţionează să conducă din nou clubul alb-roşu prin intermediul fiului său, care va numit în conducerea echipei.

"Eu am tot ţinut legătura cu Cristi Borcea, ne leagă o strânsă prietenie şi l-am vizitat la închisoare. Ultima vizită am făcut-o recent şi vă pot spune că Borcea nu mai suportă situaţia în care a ajuns Dinamo. Echipa noastră de suflet se bate la retrogradare şi asta este prea de tot.

Cristi vrea să revină la Dinamo după ce o să iasă din închisoare. Cu el o să intre în această afacere şi fiul său. Dar mai bine spus Patrick o să fie cel care o să conducă Dinamo în acte.

Nu uitaţi că şi Patrick are Dinamo în sânge la fel ca tatăl său. Dacă Borcea o să apeleze la mine, voi pune umărul cu tot ce pot la renaşterea lui Dinamo. Am înţeles că mai sunt şi alţi dinamovişti pe care Cristi îi are în cap să îi aducă la Dinamo. Cât de curând Borcea o să ceară eliberarea condiţionată.

Ionuţ Negoiţă nu poate mai mult de atât. Omul a făcut tot ce a putut, dar este clar că el nu are banii necesari pentru ca această echipă să se bată la titlu. La Dinamo o să fie o curăţenie generală. Mulţi jucători vor pleca în vară. Unii nu au valoare de Dinamo, iar alţii vor termina contractele şi nu vor mai primi oferte pentru prelungirea acestora", a declarat Cornel Ţălnar pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: dinamocristi borcealiga 1borcea la dinamo,  

viewscnt
Articole similare