Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă la Dinamo! "Câinii" negociază cu fostul fotbalist al lui U Craiova. Detaliile mutării

Revenire spectaculoasă la Dinamo! "Câinii" negociază cu fostul fotbalist al lui U Craiova. Detaliile mutării

Dinamo București

Comentarii

Dinamo l-ar putea aduce liber de contract pe Claude Dielna, fundaş de 32 de ani care ultima oară a fost legitimat la U Craiova. Alb-roşii au oficializat deja opt transferuri în această perioadă.

Claude Dielna ar putea reveni la Dinamo

Investitorii spanioli ai lui Dinamo sunt dispuşi să plătească bani mulţi pentru nivelul Ligii 1, în privinţa salariilor. După venirea lui Nemec, "câinii" l-ar putea aduce şi pe Claude Dielna, cu care se negoaciază, conform Gazetei Sporturilor. 

Fundaşul central care a mai jucat în sezonul 2016-2017 la Dinamo le-a cerut dinamoviştilor un salariu de cel puţin 25.000 de euro, pentru a semna, fiind singurul imepdiment în vederea transferului. 

Rămas liber de contract după despărţirea de U Craiova, Dielna a mai jucat la: Lorient, Istres, Olympiacos, Sedan, Ajaccio, Sheffield Wednesday, Slovan Bratislava, Dinamo, New England Revolution, Portland Timbers şi U Craiova.

Dacă mutarea se va concretiza, Dinamo va lua un fotbalist care nu a mai evoluat într-un meci din aprilie, atunci când U Craiova a fost eliminată din sferturile Cupei României. 

 

 

Afla mai multe despre: claude dielnadinamo 

viewscnt
Articole similare