Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă la FCSB. Becali e în culmea fericirii. Fotbalistul s-a alăturat deja lotului şi s-a antrenat cu jucătorii vicecampioanei

Revenire spectaculoasă la FCSB. Becali e în culmea fericirii. Fotbalistul s-a alăturat deja lotului şi s-a antrenat cu jucătorii vicecampioanei

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de un start de sezon extrem de dificil, însă problemele par a fi date uitării la vicecampioana României. Echipa are două victorii consecutive extrem de importante, iar jucătorii accidentaţi s-au recuperat şi au revenit la antrenamente.

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan sunt aşteptaţi să joace în meciul din Cupa României, de săptămâna viitoare, cu Metaloglobus, iar Bogdan Argeş Vintilă a primit o nouă veste bună. Marko Momcilovic a revenit la antrenamente şi se pregăteşte alături de ceilalţi colegi ai săi.

Fundaşul stânga a avut mari probleme, iar ultimele sale minute jucate pentru FCSB au fost în august 2018. De mai bine de un an, Momcilovic se luptă din greu cu accidentările.

Becali e în culmea fericirii. FCSB îşi recuperează jucătorii

Marile probleme ale lui Marko Momcilovic se trag de la o hernie de disc care nu a fost diagnosticată în timp util, iar medicul Codorean a dezvăluit că fundaşul sârb de 32 de ani ar putea chiar să se retragă în curând.

"El a avut o hernie de disc si evident tot felul de dureri tipice sau chiar atipice. Din cauza aceste hernii si a miscarilor pe care le facea, pentru ca el incerca sa isi protejeze involuntar coloana, a facut alte rupturi musculare. Dupa care au aparut si alte dureri la spate pe care el a incercat sa le trateze nechirurgical.

Pacientii sunt diferiti, iar medicina nu e perfecta. Nu exista in momentul de fata ceva perfect! Dar medicina este acum la cel mai inalt nivel. Din punct de vedere medical, sunt convins ca Momcilovic poate sa revina. Sunt si alti sportivi care s-au operat de hernie de disc si au revenit. Acum, daca el vrea sa mai continue sau nu, nu stiu!".

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare