Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă la FCSB. Prima mare lovitură dată de Becali în cursa pentru titlu. Fotbalistul adus înapoi de urgenţă din Europa

Revenire spectaculoasă la FCSB. Prima mare lovitură dată de Becali în cursa pentru titlu. Fotbalistul adus înapoi de urgenţă din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect noul sezon şi a obţinut victorii pe linie în primele trei meciuri disputate, iar acum Gigi Becali este foarte aproape de a mai aduce un jucător sub comanda lui Toni Petrea.

FCSB e de neoprit în startul actualului sezon. Echipa patronată de Gigi Becali a obţinut trei victorii în primele trei meciuri disputate, toate cu acelaşi scor, 3-0. Mai întâi, în Liga I, roş-albaştrii s-au distrat pe terenul Astrei Giurgiu, apoi au câştigat meciul cu FC Shirak, din preliminariile Europa League, iar acum au trecut şi de FC Viitorul, una dintre echipele cu pretenţii din fotbalul românesc.

Fără gol primit în primele trei meciuri jucate în sezonul care abia a început, Toni Petrea e mulţumit de jucătorii săi, însă Gigi Becali e foarte aproape de a-i face o nouă surpriză antrenorului de la FCSB. Valentin Creţu şi-a făcut treaba perfect până acum, însă fotbalistul de 31 de ani a rămas singurul fundaş dreapta din lotul roş-albaştrilor, astfel că latifundiarul din Pipera pregăteşte un nou transfer.

Revenire spectaculoasă la FCSB. Becali dă o nouă lovitură

Conform presei din Italia, Lecce încă regretă transferul lui Romario Benzar. Adus în vara anului trecut, în schimbul sumei de două milioane de euro, fundaşul dreapta de 28 de ani nu s-a regăsit în Serie A, iar în iarna acestui an a fost împrumutat la Perugia, în Serie B. Nici acolo nu s-a simţit prea bine, iar Benzar s-a întors acum la Lecce, după doar patru meciuri disputate în liga secundă.

Deşi Lecce a retrogradat în Serie B, oficialii clubului nu sunt mulţumiţi de Romario Benzar, iar acum speră ca fundaşul român să primească o nouă ofertă de împrumut din partea altei echipe. Tot jurnaliştii italieni scriu despre negocierile pe care oficialii de la FCSB le poartă cu Lecce pentru aducerea lui Romario Benzar sub formă de împrumut.

În vârstă de 28 de ani, Benzar a mai evoluat la FCSB între 2017 şi 2019, perioadă în care a strâns 60 de meciuri, un gol şi nouă pase decisive. Fundaşul dreapta a cucerit un titlu de campion al României, cu Viitorul, în 2017. 

  • 1 milion de euro este cota lui Romario Benzar, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare