Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă la U Craiova! Oltenii îşi încarcă armele pentru titlu cu încă un jucător

Revenire spectaculoasă la U Craiova! Oltenii îşi încarcă armele pentru titlu cu încă un jucător
Comentarii

Universitatea Craiova vrea titlul în acest sezon, iar remiza din derby-ul cu FCSB le dă speranţe oltenilor.

Chiar dacă este la şapte puncte în spatele FCSB-ului, oltenii vor titlul sub comanda lui Marinos Ouzounidis. Dincolo de veştile bune de la echipa naţională, acolo unde Cicâldău a marcat de două ori cu Armenia, şi de remiza din derby-ul cu FCSB, fanii au mai primit o veste bună.

Potrivit Fanatik, Vladimir Screciu revine la antrenamentele Universităţii şi va fi apt pentru duelurile importante care au mai rămas de disputat în acest sezon.

Vestea este cu atât mai bună cu cât jucătorul se integrează perfect în ceea ce joacă grecul Ouzoinidis la Craiova. Mai mult, Vladimir Screciu este eligibil şi pentru a fi folosit din postura de jucător sub 21 de ani.

Vândut în vara anului 2018 la Genk, pentru două milioane de euro, fotbalistul oltean a revenit la Universitatea Craiova, sub forma unui transfer definitiv.

Internaţionalul de tineret nu s-a adaptat în Belgia, el suferind o accidentare teribilă la doar câteva luni de la transferul la Genk şi nici măcar nu a apucat să debuteze pentru fosta campioană a Belgiei. În partea a doua a acestui sezon, Screciu a fost împrumutat în liga a doua belgiană, la SK Lommel, echipă pentru care a avut două apariţii.

Afla mai multe despre: valdimir screciu 

viewscnt
Articole similare