Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă pentru Daniel Stanciu. Antrenorul confirmă: "Pot să lucrez cu el, dar eu iau deciziile sportive"

Revenire spectaculoasă pentru Daniel Stanciu. Antrenorul confirmă: "Pot să lucrez cu el, dar eu iau deciziile sportive"

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Stanciu este la un pas de revenirea în fotbal. Adrian Falub, tehnicianul Universităţii Cluj, mărturisit că este dispus să lucreze cu Daniel Stanciu, care este dorit în fruntea grupării ardelene.

"Atât timp cât eu voi fi la echipa asta din puncte de vedere, sportiv, eu o să iau deciziile. Când nu o să iau deciziile eu, nu voi mai fi aici. De aceea am venit, să aduc echipa asta în Liga I. Şi o să o ducem.

Pot să lucrez cu Daniel Stanciu, cu preşedintele FRF, eu nu refuz colaborarea. Eu lucrez cu oricine, dar deciziile din punct de vedere sportiv vreau să le iau eu. Şi aşa va fi.

Am lucrat cu Stanciu, un om pe care îl cunosc foarte bine. Eu nu refuz pe nimeni", a declarat Adrian Falub.

 

De-a lungul timpului, Daniel Stanciu a mai fost în conducerea cluburilor Poli Timişoara, FC Vaslui, FCSB, ASA Târgu Mureş, Dinamo, Hapoel Acre şi CFR Cluj, de care s-a despărţit în vară.

U Cluj - CS Mioveni, duminică, 11:30, Telekom Sport 1

Pentru U Cluj urmează meciul cu Mioveni, programat duminică, de la 11:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Suntem obligaţi ca săptămâna asta să o încheiem cu un meci bun şi cu puncte, pentru că suntem într-o situaţie dramatică.

Eu mă bucur că jucăm cu ei, pentru că lotul acesta de jucători a fost făcut să promoveze. Din păcate suntem în această situaţie şi jucătorii au ocazia să demonstreze că nu s-au înşelat cei care i-au transferat aici. Au ocazia să demonstreze că sunt jucători foarte buni împotriva unei echipe pe care nu a bătut-o nimeni", a mai spus Adrian Falub.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare