Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare pentru Diego Maradona! Antrenorul s-a întors la două zile după ce şi-a dat demisia

Revenire surprinzătoare pentru Diego Maradona! Antrenorul s-a întors la două zile după ce şi-a dat demisia
Comentarii

Diego Armando Maradona a revenit la fosta sa echipă, la doar două zile după ce şi-a prezentat demisia. Decizia legendarului fotbalist este una în tiparul carierei de antrenor pe care a avut-o până acum.

Cristian Bragarnik, impresarul care l-a adus pe Maradona la Gimansio La Plata, i-a anunţat pe oficialii clubului că Maradona revine pe banca tehnică, la două zile după ce şi-a prezentat demisia. Motivul pentru care "El Pibe de Oro" a luat această decizie are legătură cu conducerea administrativă a clubului argentinian. 

Gabriel Pellegrino, cel care a decis ca Maradona să vină antrenor la echipă, a rămas la conducerea clubului. Astfel, Maradona revine în iarbă chiar duminică, la meciul cu Arsenal de Sarandi din etapa a 14-a a Superligii Argentiniene. 

În cariera sa, Maradona a mai pregătit naţionala Argentinei, la Campionatul Mondial din 2010, dar şi echipele de club din Emiratele Arabe United, Al Wasl şi Al Fujirah. Înainte de a ajunge la Gimnasia, "El Pibe de Oro" a fost antrenorul echipei Dorados de Sinaloa, din liga secundă mexicană.

Afla mai multe despre: diego maradonagimnasia la plata 

viewscnt
Articole similare