Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire uriaşă la naţională? "Radu Ştefan e o variantă!". Anunţul făcut de Mirel Rădoi despre fundaşul lui Lazio

Revenire uriaşă la naţională? "Radu Ştefan e o variantă!". Anunţul făcut de Mirel Rădoi despre fundaşul lui Lazio

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a dezvăluit că fundaşul lui Lazio, Radu Ştefan, este o variantă pentru naţională, în mandatul său.

  • Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Mirel Rădoi nu a dezvăluit dacă a vorbit cu Radu Ştefan, dar şi-a arătat disponibilitatea de a-l convoca: "Nu aş vrea să spun dacă am vorbit cu el, dar e o soluţie pentru echipa naţională. E un fotbalist care joacă în Italia şi care o face bine", a declarat selecţionerul României în cadrul emisiunii "Marius Tucă Show". 

Radu are doar 13 selecţii pentru prima reprezentativă, adunate între 2006 şi 2013. 

Fundaşul de 33 de ani are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici şi Stankovici.

Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Afla mai multe despre: radu stefanmirel radoirevenire radu stefanlazioradu stefan nationala 

viewscnt
Articole similare