Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea aşteptată de fanii FCSB! Gigi Becali savurează momentul. Jucătorul poate intra în derby-ul cu U Craiova

Revenirea aşteptată de fanii FCSB! Gigi Becali savurează momentul. Jucătorul poate intra în derby-ul cu U Craiova

FCSB

Comentarii

FCSB va conta pe serviciile lui Bogdan Planic la partida derby cu U Craiova. Sârbul este refăcut şi va fi cel mai probabil titular contra formaţiei lui Piţurcă.

Gigi Becali răsuflă uşurat. Echipa medicală a FCSB-ului şi-a făcut temele la timp, iar Bogdan Planic este apt pentru meciul cu U Craiova. Sârbul nu a jucat în partida contra Viitorului, iar Fanatik anunţă că jucătorul este refăcut complet după accidentarea suferită la gambă.

De altfel Planic s-a antrenat deja normal alături de coechipierii săi, sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă. Cel mai probabil, el va face cuplu în defensiva roş-albaştrilor cu Iulian Cristea în meciul de la Craiova.

Conform sursei citate, Planic s-a tratat la celebra sârboaică Marijana Kovacevic, ”vraciul” la care apelează foarte nume mari din fotbalul mondial. Ea este renumită pentru metodele neconvenţionale de tratament. În timpul vizitei sale din Serbia, Bogdan Planic a organizat o petrecere alături de prieteni şi apropiaţi în care a anunţat că va fi tătic. El şi logodnica lui Diana vor avea o fetiţă, mai scrie sursa citată.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbogdan planic 

viewscnt
Articole similare