Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea lui Neymar la Barcelona, din nou subiect de actualitate! Brazilianul vrea să se întoarcă: "Dosarul s-a redeschis!"

Revenirea lui Neymar la Barcelona, din nou subiect de actualitate! Brazilianul vrea să se întoarcă: "Dosarul s-a redeschis!"

PSG

Comentarii

Transferul lui Neymar (29 de ani) înapoi la FC Barcelona a revenit în actualitate. Presa din Spania a aflat că detalii despre faptul că brazilianul îşi doreşte din nou să revină pe Camp Nou pentru a juca alături de Messi, după ce s-a lămurit că starul argentinian va continua la clubul blaugrana odată cu alegerea noului preşedinte, Joan Laporta!

Neymar a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2017, iar de atunci brazilianul a avut două încercări de a reveni pe Camp Nu, fără rezultat însă. După ce a jucat finala Ligii Campionilor cu PSG şi s-a discutat că Messi ar putea veni pe Parc des Princes din vară, părea că Neymar va semna un nou contract cu PSG până în 2026. Doar că se pare că lucrurile nu mai merg conform planului.

Potrivit mai multor jurnalişti apropiaţi de Barcelona, brazilianul Neymar a oprit negocierile cu PSG, deşi ajunsese la o înţelegere, şi nu vrea să mai semneze noul contract. Brazilianul îşi doreşte să plece de la Paris şi să revină la FC Barcelona, după ce s-a lămurit asupra faptului că superstarul argentinian va continua în Catalonia şi din sezonul viitor.

Mai mult, se pare că Joan Laporta şi agentul lui Neymar, Pini Zahavi, au discutat deja despre posibilitatea revenirii lui Neymar într-o şedinţă în care s-a vorbit şi despre David Alaba.

Neymar: "Vreau să joc din nou alături de Messi. Sper să se întâmple sezonul viitor!"

Spre finalul lui 2020, Neymar făcea o declaraţie interpretabilă după un meci cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor. Atunci, brazilianul care a jucat pentru Barcelona din 2013 până în 2017 a spus că îşi doreşte să facă din nou echipă cu Messi, iar acest lucru să se întâmple în sezonul viitor. Pe moment, declaraţia a fost interpretată ca şi cum Messi ar urma să semneze cu PSG şi se părea că aşa va fi, dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar reporterilor brazilieni, informează mirror.co.uk.

Afla mai multe despre: neymarbarcelonatransferrevenirepsg 

viewscnt
Articole similare