Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea Rapidului în Liga 1, subiect în presa internaţională: ”Rebelul romantic al Capitalei României se întoarce”

Revenirea Rapidului în Liga 1, subiect în presa internaţională: ”Rebelul romantic al Capitalei României se întoarce”

Rapid

Comentarii

Deşi a pierdut în faţa lui FCU Craiova (1-3), Rapid şi-a asigurat promovarea în Liga 1.

Rapid Bucureşti a revenit în Liga 1. Un eveniment pe care l-a tratat inclusiv presa internaţională.

”La şase ani după ce a dispărut, istorica formaţie Rapid Bucureşti a revenit în prima ligă” scrie Diario Libre, o publicaţie online din Republica Dominicană.

Catalanii de la Sport.es au scris şi ei despre promovarea Rapidului: ”Al treilea cel mai titrat club al României a revenit pe prima scenă. Rapid se va întoarce pe stadionul ei istoric, Giuleşti, o arenă care acum este complet renovată” scrie cotidianul spaniol.

So Foot din Franţa notează: ”La şase de când a coborât în iad, rebelul istoric şi romantic al Capitalei României se întoarce. Rapid va juca din nou în Liga 1. De remarcat că preşedintele clubului este fostul jucător de la Auxerre şi o adevărată legendă a clubului român, Daniel Niculae”

Tehnicianul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat luni seară, după meciul cu U Craiova 1948, că promovarea în Liga 1 reprezintă un vis devenit realitate. “A fost o încărcătură extraordinară. Este un vis devenit realitate pentru noi toţi. Am plecat din noroi până la gât şi am reuşit să promovăm. De când am plecat la drum am ştiut că vom promova. Suntem fericiţi. De unde am plecat şi unde am ajuns... Nimeni nu ne dădea parcă nicio şansă”, a spus Iosif.
 

Afla mai multe despre: rapid bucureşti 

viewscnt
Articole similare