Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea sezonului? Denis Alibec are cale liberă spre Liga 1. Ce pregăteşte Kayserispor şi anunţul făcut

Revenirea sezonului? Denis Alibec are cale liberă spre Liga 1. Ce pregăteşte Kayserispor şi anunţul făcut
Comentarii

O televiziune locală din Kayseri, Olay Türk, susţine că Denis Alibec a dezamăgit la Kayserispor. În plus, conducerea clubului doreşte un atacant de la Genk, Cyriel Dessers, care ar putea fi noul titular al echipei.

Sezonul lui Denis Alibec a fost unul dezamăgitor. Fostul fotbalist al Astrei a jucat doar în 17 meciuri pentru Kayserispor, după ce a suferit o accidentare gravă în ianuarie. El s-a operat în Barcelona, apoi a revenit pe teren, inclusiv pentru meciurile naţionalei României. 

Turcii anunţă că Denis Alibec a dezamăgit. Revine în Liga 1?

Kayserispor pregăteşte noul sezon şi plănuieşte să se întărească pe postul de atacant central, deşi are patru fotbalişti pe acea poziţie: Denis Alibec, Kevin Luckassen, fostul jucător al Viitorului, Ilhan Parlak şi Omer Uzun. 

Conducătorii vor să-l transfere pe nigerianul Cyriel Dessers, care evoluează la Genk, după ce nu au fost mulţumiţi de randamentul celor din atac. 

Voetbalnieuws.be, care citează televiziunea locală Olay Türk, susţine că "cei de la Kayserispor caută un nou atacant, după ce românul Denis Alibec a fost dezamăgitor", un semn că românul s-ar putea despărţi de echipa care a scăpat de retrogradare în ultimul sezon. 

Tricolorul mai are contract cu Kayserispor până în 2023 cu opţiune de prelungire a contractului pe încă un an. Totuşi, s-ar putea întoarce în Liga 1, dacă va pierde lupta din atacul echipei din Super Lig. El a afirmat în mai multe rânduri că-şi doreşte să evolueze la un nivel ridicat, pentru a fi şi în vederile selecţionerului naţionalei României. 

  • 3 goluri şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Alibec în Turcia. 

În acest sezon, jucătorul care a impresionat sub comanda lui Marius Şumudică a pierdut un aliat important. Dan Petrescu a fost dat afară de la Kayseri: „L-am antrenat doar un meci şi a dat două goluri. Vă daţi seama cât de bun e el, eu ştiam din România asta, că Alibec e cel mai bun jucător din România, cel mai bun atacant, şi nu m-am înşelat. L-am antrenat foarte puţin, o săptămână, a jucat un meci şi s-a rupt", susţinea "Bursucul".

 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec liga 1transfer denis alibec 

viewscnt
Articole similare