Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reveniri importante la CFR înaintea duelului cu Randers! Dan Petrescu a făcut anunţul: ”E îmbucurător că s-au întors. Am nevoie de ei ca de aer”

Reveniri importante la CFR înaintea duelului cu Randers! Dan Petrescu a făcut anunţul: ”E îmbucurător că s-au întors. Am nevoie de ei ca de aer”

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Randers, din Conference League, Dan Petrescu au dezvăluit că atacanţii echipei au revenit la antrenamente.

Întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR nu a decurs chiar conform planului. După ce a pierdut primele două meciuri după revenire, scor 0-1, ”Bursucul” a reuşit să le câştige pe două din următoarele trei, scor 1-0. Deşi a ieşit din Cupa României împotriva Craiovei, aceasta nu pare a fi un obiectiv la CFR.

Tehnicianul clujenilor a pus forma slabă pe seama accidentărilor din atac, dar acum ardelenii vor dispune de toţi trei înaintaşii din lot. După ce Alibec, Omrani şi Debeljuh au fost indisponibili în acelaşi timp, cei trei revin aproape simultan la antrenamente şi vor fi disponibili încă de la meciul de joi, a anunţat Dan Petrescu.

Reveniri importante la CFR înaintea duelului cu Randers!

De când am venit, pe Alibec l-am antrenat trei zile, pe Omrani două şi pe Debeljuh două. Acum au revenit toţi trei la antrenamente şi nu ştiu cum să fac să scot maxim din ei la meci. Am nevoie de ei ca de aer, fără atacanţi nu ai cum să joci fotbal.

Voi decide după antrenamentul de mâine dimineaţă cine va începe, cine va fi pe bancă, să văd dacă trec cu brio şi antrenamentul de azi. E îmbucurător faptul că toţi trei s-au întors pe teren.

V-am zis, eu nu i-am văzut de când am venit şi nu ai cum fără atacanţi. De aia am şi avut probleme în ultimele meciuri pe faza de atac, că în apărare, cât de cât, ne-am descurcat, dar pe atac am avut probleme”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhdenis alibecbilel omrani 

viewscnt
Articole similare