Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenit la FCU Craiova, Marcel Puşcaş şi-a explicat motivele plecării de acum zece luni: ”Nu e nici primul, nici ultimul caz”

Revenit la FCU Craiova, Marcel Puşcaş şi-a explicat motivele plecării de acum zece luni: ”Nu e nici primul, nici ultimul caz”

Superliga

Comentarii

Marcel Puşcaş, noul director sportiv de la FCU Craiova, a vorbit despre motivele care l-au determinat să revină în Bănie.

Puşcaş a plecat în urmă cu aproape un an de zile din funcţia de preşedinte al clubului FCU Craiova, iar acum a revenit ca director sportiv: ”Pentru că am terminat cele două cărţi, sunt pe piaţă. Nu mai am inspiraţie pentru a scrie şi am spus 'hai să mă întorc la fotbal'. S-a terminat pentru că, aşa ca în orice convieţuire, sunt momente când oamenii nu se înţeleg, au orgolii. Se întâmplă. Nu e nici primul, nici ultimul caz. Pe undeva da, pe undeva nu. Cât am activat acolo, am avut relaţii foarte bune cu toţi cei din club” a mărturisit Marcel Puşcaş, la Telekom Sport.

În vârstă de 60 de ani, Puşcaş este un fost mijlocaş la echipe precum FC Bihor, Steaua, Rapid sau CS Târgovişte. FCU Craiova 1948 a reuşit zilele trecute şi primul transfer pentru Liga 1, după ce a anunţat că l-a achiziţionat pe Juan Bauza, de la FK Csikszereda. 

Afla mai multe despre: marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare