Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revierderby se vede sâmbătă, de la 19:30, la Telekom Sport. Marcel Răducanu înainte de Borussia Dortmund - Schalke: "Poţi să pierzi cu oricine, dar nu cu ei!"

Revierderby se vede sâmbătă, de la 19:30, la Telekom Sport. Marcel Răducanu înainte de Borussia Dortmund - Schalke: "Poţi să pierzi cu oricine, dar nu cu ei!"

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund şi Schalke 04 se întâlnesc sâmbătă, în direct la Telekom Sport. Despre derby a vorbit şi Marcel Răducanu, fostul mare fotbalist român, care a jucat pentru Dortmund.

"Sigur, se joacă fără spectatori (n.n. vor fi 300 de fani în tribune), e păcat, dar cred că jucătorii Borussiei s-au obişnuit cu stadioanele goale. Poţi să pierzi cu oricine, dar nu cu Schalke! De când sunt în Germania, n-am mai văzut-o pe Schalke într-o asemenea situaţie" a mărturisit Marcel Răducanu, într-un interviu acordat paginii Borussia Dortmund România.

Înainte de Revierderby, Borussia a pierdut cu Lazio în Liga Campionilor, iar Marcel Răducanu ştie unde s-a greşit: "Jucătorii Borussiei au fost fricoşi, n-au arătat mai nimic. Italienii au fost foarte agresivi! Nu poţi să faci cu adevărat performanţă doar cu jucători tineri. Cu Schalke însă e un derby, va fi un alt meci" a spus fostul mare fotbalist român.

În vârstă de 65 de ani, Marcel Răducanu a evoluat pentru Borussia Dortmund între 1982 şi 1988. Unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi români din toate timpurile, fostul star al Borussiei crede în victoria echipei sale favorite înainte de marele derby transmis în direct de Telekom Sport: "Sper să câştige Borussia, să fie bucuroşi sâmbătă fanii din România, iar apoi să bea o bere după meci, să sărbătorească victoria. Borussia are un lot mai bun decât Schalke şi cred că va câştiga"

Afla mai multe despre: marcel răducanu 

viewscnt
Articole similare