Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Dan Petrescu mai repede decât a susţinut? Anunţul făcut despre "Bursuc": "Ar fi păcat ca fotbalul să piardă un astfel de antrenor"

Revine Dan Petrescu mai repede decât a susţinut? Anunţul făcut despre "Bursuc": "Ar fi păcat ca fotbalul să piardă un astfel de antrenor"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a vorbit despre fostul său coleg din naţională, Dan Petrescu, cel care a rămas liber de contract.

Gică Popescu, despre Dan Petrescu: "Iubeşte enorm meseria de antrenor"

Kayserispor şi Dan Petrescu s-au despărţit după doar 45 de zile de la instalarea antrenorului român pe banca echipei din Turcia. O problemă de familie l-a făcut pe Petrescu să renunţe la provocarea de a salva-o pe Kayserispor de la retrogradare. "Super Dan" îşi ia pauză de la antrenorat până în vară şi a declarat că ar spune pas şi unei oferte de la Celtic în momentul de faţă.

Totuşi, Gică Popescu e de părere că lui Dan Petrescu i-ar fi greu să stea departe de banca tehnică până în vară şi că ar putea reveni mai repede: "Sincer, nu prea cred, ca Dan să stea departe de bancă. Nu cred. Cu greu, dar cred că va sta (n.r. - până în vară), nu ştiu. Dan iubeşte enorm meseria de antrenor, o face cu pasiune, pune mult suflet şi ar fi păcat ca fotbalul să piardă un astfel de antrenor, cu atâta pasiune. 

Ne-a surprins pe toţi, pentru că Dan are o capacitate enormă de a antrena echipe de top şi a fost greu de înţeles, dar socotelile şi le face singur. Eu sper să nu mai aibă episoade ca cel de la Kayseri, să antreneze la nivelul cel mai înalt, pentru că Dan e un antrenor de top", a declarat fostul coleg al lui Dan Petrescu din echipa naţională.  

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujkayserispor 

viewscnt
Articole similare