Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Florin Costea la Craiova lui Adrian Mititelu? Ce răspuns a dat fostul jucător de la FCSB şi CFR Cluj

Revine Florin Costea la Craiova lui Adrian Mititelu? Ce răspuns a dat fostul jucător de la FCSB şi CFR Cluj

Fotbal intern

Comentarii

Fost internaţional român, Florin Costea joacă în prezent la Viitorul Dăeşti. La 34 de ani mărturiseşte că a terminat-o însă cu fotbalul de performanţă.

Golgeter în Liga a treia la Viitorul Dăeşti, Florin Costea respinge posibilitatea de a reveni la FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, mare favorită la promovare în liga a doua.

Într-un interviu acordat pentru liga2.ro, Costea a explicat: "Eu am venit la Dăeşti să fiu aproape de casă, de familie, nu mă mai interesează nicio ofertă. Eu am jucat fotbal de performanţă, am încheiat acel capitol, acum fac mişcare mai mult pentru sănătate, vreau să mă bucur de fotbal" a mărturisit Costea, pentru sursa citată.

În schimb, fostul vârf de la FCSB şi CFR Cluj crede că formaţia antrenată în prezent de Eugen Trică va obţine promovarea în liga a doua: "Craiova are o echipă mult peste nivelul Seriei a 4-a. Acolo, Adi Mititelu investeşte mult, sunt condiţii de Liga 1. Au plecat pentru trei săptămâni în Antalya. Eu cred că merită să promoveze, au tot ce le trebuie, sunt convins că vor promova cu multe etape înainte de final. Este echipa mea de suflet, eu ţin cu ei, nu mai există o altă echipă pentru mine. Îmi doresc să intre şi la Liga 1, depinde doar de ei, ce investiţii vor face în vară. După cum îl cunosc pe Adi Mititelu, acesta este scopul, să promoveze la Liga 1. O să fie benefic pentru fotbal ca Bănia să aibă două echipe la Liga 1, oamenii sunt iubitori de fotbal şi numai eu ştiu ce era în sufletul meu când jucam cu 30.000 de oameni în tribună" a mai spus Costea.

Atacantul de 34 de ani a suferit câte două accidentări grave la ambii genunchi şi spune că aceste probleme medicale i-au încheiat prematur cariera de profesionist. Florin Costea a început fotbalul în Râmnicu Vâlcea şi a mai jucat în carieră pentru Craiova, FCSB, Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, Zakho FC, Râmnicu Vâlcea, Viitorul Târgu Jiu, FC U Craiova şi Atletic Bradu.

Afla mai multe despre: florin costea 

viewscnt
Articole similare