Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Jose Mourinho la Real Madrid? Prima reacţie oficială a antrenorului portughez: ”E o mare onoare”

Revine Jose Mourinho la Real Madrid? Prima reacţie oficială a antrenorului portughez: ”E o mare onoare”

Real Madrid

Comentarii

Într-un interviu acordat Correio da Manha (CMTV), antrenorul portughez Jose Mourinho a discutat şi despre numeroasele zvonuri care îl leagă de mai multe echipe din fotbalul internaţional, printre care şi Real Madrid.

Antrenorul lusitan a confirmat că pentru moment e vorba de ”simple speculaţii” şi a anunţat ”că refuză să alimenteze zvonurile”, dar s-a declarat încântat de interesul Realului: ”Când un antrenor sau un jucător e dorit înapoi undeva unde a mai fost, înseamnă că atunci când a fost acolo a făcut ceva cu adevărat bun. Atunci când unui profesionist i se oferă oportunitatea să revină într-un loc unde a mai fost, este o onoare majoră. Până la urmă nu e nimic ieşit din comun. Cluburile nu pariază în orb, vor pe cineva pe care îl cunosc, care a fost acolo şi îi pot oferi o nouă şansă pentru că ştiu ce valoare are acel om” a comentat tehnicianul portughez, care nici nu a negat şi nici nu a infirmat zvonurile care îl dau la Real Madrid.

În schimb, Mourinho a infirmat zvonurile care îl anunţau în Portugalia, la Benfica: ”Nu am nici cea mai mică intenţie de a lucra momentan în Portugalia. Sunt bine unde sunt acum, astăzi eu nu reprezint o opţiune pentru Benfica” a explicat The Special One. 

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madrid 

viewscnt
Articole similare