Experiențe împreună.
You are here:

Revine la U Craiova! Victor Piţurcă, aproape de un transfer de SENZAŢIE. Lovitura iernii în Liga 1

Revine la U Craiova! Victor Piţurcă, aproape de un transfer de SENZAŢIE. Lovitura iernii în Liga 1galerie foto

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova este interesată de transferul lui Valerică Găman pentru perioada de iarnă.

95 de meciuri a jucat Valerică Găman în Bănie. A făcut-o în perioada în care pe Ion Oblemenco juca formaţia lui Adrian Mititelu, dar multe dintre meciuri le-a bifat sub comanda lui Victor Piţurcă. Fostul selecţioner al României este omul care insistă pentru transferul fundaşului său preferat în iarnă, informaţie confirmată şi de Gazetă.

Victor Piţurcă, aproape de un transfer de SENZAŢIE la U Craiova. Lovitura iernii în Liga 1

Transferul lui Găman la U Craiova este favorizat de mai mulţi factori. Poate cel mai important este relaţia excelentă dintre Victor Piţurcă şi fundaşul cu 14 selecţii în echipa naţională. Piţi ştie exact ce poate Valerică Găman şi cât de mult îl poate ajuta în realizarea obiectivului său din acest an: titlul de campioană în Bănie!

Pe de altă parte, un alt factor favorizant al acestei mutări este faptul că Găman ar putea ajunge gratis la Craiova. Aflat sub contract cu Shabab, fosta echipă a lui Şumudică şi Budescu, Găman nu a mai prins meciuri în tricoul saudiţilor, deşi în stagiunea precedentă jucase în 27 de partide oficiale, iar Al Shabab a fost aproape de calificarea în Liga Campionilor Asiei. Plecarea lui Şumudică l-a scos din vederile noilor antrenori.

Valerică Găman are, din câte se pare, propuneri şi din Turcia, ba chiar şi o propunere din Arabia Saudită. Fundaşul este însă decis să revină acasă, iar U Craiova, cu Victor Piţurcă pe banca tehnică i se pare o soluţie excelentă pentru a-şi recăpăta forma de altă dată.

Antrenorul echipei din Bănie a negat momentan posibila revenire a lui Găman, deşi a recunoscut că a discutat cu el în ultima vreme. Piţi a mărturisit că discuţiile au fost însă despre situaţia lui Găman la echipa de club. Fundaşul de 30 de ani este sub contract cu Al Shabab, dar preşedintele încearcă să-l forţeze să rezilieze şi i-a transmis că nu va mai juca: ”Nu am mai vorbit de mult cu Valerică, acum 30 de zile am avut cu el un dialog, dar nu despre venirea lui la Craiova, ci despre ce se întâmplă cu el. Am aflat că preşedintele i-a pus în vedere că nu va juca cât va sta la Shabab, el mi-a spus că vrea să rămână, să îşi ducă contractul la bun sfârşit, are un salariu foarte mare”, a declarat Victor Piţurcă.

Pentru Găman lucrurile s-ar putea însă rezolva pozitiv în perioada de iarnă.  În Liga 1, Găman are 216 meciuri, 14 goluri şi 5 pase decisive. Ultima dată când a evoluat pentru echipa naţională s-a întâmplat în urmă cu doi ani, într-un meci cu Muntenegru. O revenire în România, sub comanda lui Victor Piţurcă îl face pe Găman să creadă că ar putea prinde din nou echipa lui Contra, mai ales că România are în continuare puţine soluţii pentru poziţia de fundaş central.

viewscnt
Articole similare