Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Laurenţiu Reghecampf la FCSB? Răspunsul dat de Anamaria Prodan: "Laur e un tip foarte parolist"

Revine Laurenţiu Reghecampf la FCSB? Răspunsul dat de Anamaria Prodan: "Laur e un tip foarte parolist"

FCSB

Comentarii

Revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB rămâne una dintre marile speranţe ale fanilor echipei patronate de Gigi Becali.

Performanţele lui ”Reghe” atât intern, cât şi în cupele europene, mai ales din primul său mandat, îl fac pe tehnician să rămână un vis frumos pentru suporterii roş-albaştrilor.

Din nefericire pentru ei, însă, Anamaria Prodan, soţia antrenorului, le-a spulberat recent speranţele acestora.

”Nici vorbă! Laur are contract. Nu poate ieşi din contractul ăsta, decât dacă plăteşte. El e un tip foarte parolist şi el îşi va duce la capăt, cu siguranţă, fiecare angajament, oriunde va fi el.”, a lămurit şituaţia şoţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a câştigat cu FCSB, pe vremea când echipa se numea Steaua, două campionate şi o supercupă a României, în primul său mandat din sezoanele 2012-2013 şi 2013-2014.

Pe plan european, Laurenţiu Reghecampf a reuşit să construiască una dintre cele mai de succes echipe din fotbalul românesc după 1989. FCSB a eliminat-o pe Ajax din şaisprezecimile Europa League şi a fost scoasă din competiţie de Chelsea, în optimi, dramatic, care urma să câştige trofeul. Sezonul următor a fost mai puţin glorios, însă a reprezentat pentru roş-albaştri un succes totuşi. Au evoluat în Liga Campionilor într-o grupă cu Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel, pe care au terminat-o pe 4.

În cel de-al doilea mandat, Laurenţiu Reghecampf nu a mai cucerit niciun trofeu intern. Tehnicianul s-a întors la echipa finanţată de Gigi Becali la jumătatea sezonului 2015-2016 şi a plecat la finalul celui din 2016-2017. Chiar şi atunci, a reuşit o calificare cu FCSB în grupele Europa League.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampffcsbanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare