Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Marius Şumudică în Liga 1? ”M-aş întoarce la o echipă care să-şi dorească să facă performanţă”

Revine Marius Şumudică în Liga 1? ”M-aş întoarce la o echipă care să-şi dorească să facă performanţă”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a discutat recent despre o posibilă revenire în Liga 1. Tehnicianul de 50 de ani nu a mai antrenat în România de la despărţirea de Astra, din iunie 2017.

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de Rizespor, din martie 2021. Tehnicianul de 50 de ani a părăsit România în 2017, înainte de a prelua conducerea lui Kayerispor. Acesta a mai pregătit două echipe din Turcia şi una din Arabia Saudită, însă acum ar fi pregătit pentru o revenire acasă.

Revine Marius Şumudică în Liga 1?

Şumudică a explicat că ar fi dispus să antreneze din nou în România, în cazul în care ar găsi oportunitatea potrivită. Fostul antrenor al Astrei doreşte s se luptă pentru trofee, sugerând că nu ar mai fi la fel de preocupat de aspectul financiar al unei poziţii precum înainte.

”Nu exclud o revenire în Liga 1, dar la o echipă care se bate la trofee. Am avut ofertă cum m-am întors în Turcia, dar din zona retrogradării. Cu tot respectul pentru ele, nu că aş fi ajuns eu să am cine ştie ce pretenţii, dar nu mă vedeam la momentul respectiv acolo.

Dacă m-aş întoarce, m-aş întoarce la o echipă cu un proiect bine stabilit şi care să-şi dorească să facă performanţă. După ce am plecat de la Rizespor, am avut două propuneri din Arabia Saudită.

Le-am respins pe ambele, pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Planul meu e să merg în Turcia la o echipă care să lupte pentru Europa”, a declarat Şumudică, pentru Pro X.

VIDEO | Rezumat Academica Clinceni - FCSB 0-2

Afla mai multe despre: marius şumudicărevenire şumudică liga 1şumudică liga 1 

viewscnt
Articole similare