Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Mircea Lucescu în fotbal? Clubul care dă lovitura: ”Sunt bucuros, dar îl las pe el să facă anunţul”. Cu cine s-a înţeles

Revine Mircea Lucescu în fotbal? Clubul care dă lovitura: ”Sunt bucuros, dar îl las pe el să facă anunţul”. Cu cine s-a înţeles

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a lăsat de înţeles că Mircea Lucescu a fost de acord să intre în conducerea Rapidului. ”Il Luce” ar urma să ocupe funcţia de manager, în timp ce Daniel Pancu va rămâne antrenor principal.

Mircea Lucescu a fost în ultimul timp intens curtat de cei de la Rapid, însă până acum a lipsit un anunţ oficial despre vreo eventuală implicare. Acum, Daniel Tudorache lasă de înţeles că legendarul antrenor român a fost de acord să preia funcţia de manager la Rapid. Primarul Sectorului 1 susţine că Mircea Lucescu ar putea face anunţul mâine, la meciul Concordia Chiajan - Rapid, care începe la 16:00, în direct pe Telekom Sport şi pe telekomsport.ro.

”Cine nu-l doreşte pe Mircea Lucescu? Voi veni mâine la meci, la Chiajna, cu Mircea Lucescu, bănuiesc că dacă doriţi informaţii, chiar l-am rugat să vă dea. (Care este stadiul discuţiilor?) Mâine o să vă spună Mircea Lucescu. Eu le ştiu, sunt bucuros de ele, sunt mulţumit de ele, dar îl las pe Mircea Lucescu pentru că aşa e corect. (Se va face anunţul oficial?) Mircea Lucescu va spune când va veni”, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Afla mai multe despre: daniel tudorache 

viewscnt
Articole similare