Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Mircea Rednic la Dinamo? Prima reacţia a antrenorului: ”Am mai păţit-o. E un risc pentru imaginea mea!”

Revine Mircea Rednic la Dinamo? Prima reacţia a antrenorului: ”Am mai păţit-o. E un risc pentru imaginea mea!”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic nu exclude o revenire în Ştefan cel Mare.

Dario Bonetti e ca şi plecat de la Dinamo şi oficialii ”câinilor” îi caută un înlocuit italianului.

Mircea Rednic (52 de ani) este principalul favorit pentru postul de antrenor principal la Dinamo. 

Rednic a oferit detalii pentru gsp.ro. şi a mărturisit că este conştient că sunt şanse să îi fie pătată imaginea dacă Dinamo ar retrograda din Liga I.

”Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta şi vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalităţi. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de faţă.

Trebuie să-şi rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai păţit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară şi nu mai vreau să o păţesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură”, a declarat Rednic pentru gsp.ro.

”E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuţii să preiau o echipă în situaţia asta în România. M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Şi sportive şi financiare. Eu încerc să-i ajut şi sportiv şi financiar, şi cine cade de prost? Rednic.

Şi nu mi se pare corect. Asta e România! Dacă lucrurile nu vor ieşi, iar se apucă unii să spună că Rednic e antrenor depăşit. Aşa s-a întâmplat şi când am fost la Poli Iaşi”, a conchis antrenorul.

Dinamo Bucureşti a suferit în acest start de sezon, din cauza problemelor financiare şi a interdicţiei la transferuri. Echipa a ajuns pe locul 15 în clasament, cu doar 6 puncte.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare