Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Napoli la FCU Craiova pentru a 10-a oară? Ultimele informaţii din Bănie

Revine Napoli la FCU Craiova pentru a 10-a oară? Ultimele informaţii din Bănie

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli a ajuns în România şi apar tot mai multe zvonuri că va fi numit din nou antrenor la FC U Craiova 1948.

Nicolo Napoli, din nou aproape de FCU Craiova

FCU Craiova nu şi-a găsit antrenor, motiv pentru care prezenţa lui Nicolo Napoli în Oltenia a ”încins spiritele”. Fanii au început să viseze la revenirea italianului pe banca tehnică a Craiovei. 

Antrenorul de 61 de ani e liber de contract, după ce în iunie şi-a încheiat cel de-al nouălea mandat la FCU Craiova.

Potrivit informaţiilor PRO TV şi Sport.ro, Mititelu a purtat negocieri cu ”eternul” Nicolo Napoli, care ar urma să preia pentru a zecea oară echipa din Bănie. Sursa menţionată anterior anunţă că patronul a căzut la o înţelegere cu italianul pentru a prelua postul de antrenor cu puteri depline, ci pentru a fi ”principal” doar în acte.

Ar fi cel de-al zecelea mandat pentru Nicolo Napoli la gruparea patronată de către Adrian Mititelu, după cele din: 2003 – 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011, aprilie – iunie 2011 (director tehnic), iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august – octombrie 2020, ianuarie – iunie 2022, noiembrie 2022 – mai 2023.

Nicolae Dică a fost demis după eşecul cu Petrolul, scor 3-4.

Când va fi numit noul antrenor la FC U Craiova

La meciul cu Farul Constanţa, FC U Craiova a fost condusă de către Dan Vasilică, preparatorul fizic al echipei. 

„Ne prinde bine această pauză, sperăm să strângem rândurile, să numim un antrenor şi să ducem lucrurile pe un drum bun. Zilele acestea am lăsat-o mai moale cu negocierile pentru că ne-am axat pe acest joc, nu am vrut să mai apărem în presă cu tot felul de nume.

Dar de acum avem două săptămâni la dispoziţie să găsim un antrenor potrivit. Avem discuţii cu antrenori români şi cu străini. Pregătim o rebranduire, multe cluburi din Europa adoptă o siglă nouă pentru tricourile casual. Este o chestiune de marketing, dar este o siglă frumoasă (n.r. referitor la tricoul purtat de tatăl său la meci)”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Afla mai multe despre: nicolo napolifcu craiovamititelucontract 

viewscnt
Articole similare