Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Stanciu la FCSB? Impresarul jucătorului a oferit răspunsul la Telekom Sport

Revine Stanciu la FCSB? Impresarul jucătorului a oferit răspunsul la Telekom Sport

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu are zilele numărate la Anderlecht, unde face un sezon mai slab decât precedentul. Mijlocaşul prinde rareori echipa cu noul antrenor şi are de gând să plece la iarnă.

"Stanciu e un jucător netransferabil în acest moment, nici măcar împrumut nu vor să-l dea. Aştept să se întoarcă în Belgia pe 15 noiembrie. Apoi mai sunt parcă patru etape. Vedem ce o să se întâmple în acele patru etape şi va urma o reevaluare alături de preşedinte şi antrenor. Undeva pe data de 5 sau 7 noiembrie.

Mă gândesc la el. Vreau să ajungă undeva unde va juca şi va avea bani. Sub nicio formă România şi sub nicio formă FCSB" - a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport. 

Stanciu, cel mai scump transfer din istoria clubului Anderlecht, cumpărat de la FCSB pe 8 milioane de euro, a evoluat în 13 meciuri oficiale în actuala stagiune, marcând un singur gol. 

Mijlocaşul face parte din lotul României pentru amicalele cu Turcia şi Olanda. De altfel, este anunţat titular în această seară la partida cu selecţionata lui Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: anamaria prodannicolae stanciuanderlechtfcsb 

viewscnt
Articole similare