Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Valerică Găman în Liga 1, la o echipă de top? ”Acum 30 de zile am vorbit despre ce se întâmplă cu el”

Revine Valerică Găman în Liga 1, la o echipă de top? ”Acum 30 de zile am vorbit despre ce se întâmplă cu el”

Stranieri

Comentarii

Victor Piţurcă susţine că n-a vorbit cu Valerică Găman despre un eventual transfer la Craiova. În schimb, spune că situaţia fundaşului la Al Shabab este destul de complicată.

Zilele trecute a apărut zvonul că Victor Piţurcă ar vrea să-l aducă pe Valerică Găman la Craiova. Însă antrenorul echipei din Bănie spune că n-a discutat despre aşa ceva, ci despre situaţia lui Găman la echipa de club. Fundaşul de 30 de ani este sub contract cu Al Shabab, dar preşedintele încearcă să-l forţeze să rezilieze şi i-a transmis că nu va mai juca:

”Nu am mai vorbit de mult cu Valerică, acum 30 de zile am avut cu el un dialog, dar nu despre venirea lui la Craiova, ci despre ce se întâmplă cu el. Am aflat că preşedintele i-a pus în vedere că nu va juca cât va sta la Shabab, el mi-a spus că vrea să rămână, să îşi ducă contractul la bun sfârşit, are un salariu foarte mare”, a declarat Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă şi Valerică Găman au o relaţie foarte bună încă din perioada în care fostul selecţioner a antrenat la Universitatea lui Adrian Mititelu, în 2010.

Afla mai multe despre: valerica gaman 

viewscnt
Articole similare