Experiențe împreună.
You are here:

Revoltă! Boloni i-a scandalizat pe fotbalişti, care au rupt tăcerea: "Incidente şi comportament...". Ce au putut spune despre român

Revoltă! Boloni i-a scandalizat pe fotbalişti, care au rupt tăcerea: "Incidente şi comportament...". Ce au putut spune despre român

Stranieri

Comentarii

Ruptura dintre Laszlo Boloni şi vestiarul lui Panathinaikos e iremediabilă, anunţă presa din Grecia. Jurnaliştii eleni vorbesc despre incidente între cele două părţi şi un comportament inadecvat. Conform informaţiilor, antrenorul român se va despărţi de echipa de tradiţie.

Boloni, capăt de dum la Panathinaikos. Vestiarul s-a revoltat

S-a umplut paharul la Panathinaikos, iar acum fotbaliştii au fost cei care au ieşit la atac. "Verzii" n-au mai câştigat de şase meciuri, au trei înfrângeri şi trei remize, iar Boloni va pleca de la echipă. 

În spatele său rămân probleme care s-au accentuat şi despre care Gazzetta.gr a scris într-un material publicat, din informaţii obţinute din vestiarul fostului selecţioner al României. 

"S-a aflat că majoritatea jucătorilor s-a plâns de Boloni şi Sergei Kuznetsov, secundul, din cauza unor incidente fotbalistice şi a comportamentului arătat de secund, care nu pot ajuta echipa care e cu 30 de ani în urmă.

Din discuţiile cu fotbaliştii, ei se aşteptau ca dreptatea să se facă mai repede. Un fotbalist, care a vorbit sub protecţia anonimatului, a dezvăluit ce se întâmplă <<E şi vina noastră, dar am jucat singuri de prea mult timp. Nu am avut vreun plan, nu am ştiut ce să facem cu mingea pe teren. Nu am lucrat atacul, dar e prea târziu, chiar dacă pleacă acum>>", a susţinut un fotbalist de la Panathinaikos, conform sursei citate. 

Jurnaliştii eleni susţin că mai mulţi fotbalişti din lotul lui Boloni vor ieşi cu declaraţii publice spre finalul sezonului, în legătura cu ce s-a întâmplat în club, în perioada lui Boloni. 

Despre directorul sportiv Pierre Drossi, publicaţia din Grecia susţine că ar putea rămâne lângă echipă, deşi el a fost cel care a girat pentru antrenorul român, atunci când l-a adus, dar şi când ar fi urmat să fie dat afară de patron, în urmă cu câteva luni. 

Panathinaikos are şanse mici de a juca în Europa în sezonul următor, după ce a ajuns pe locul al cincilea în play-off, cu 52 de puncte. Doar Asteras e sub ea, cu 47 de puncte, în timp ce AEK, 58 de puncte, ocupă ultimul loc de calificarea în Conference League. 

 

viewscnt
Articole similare
Cum a reactionat Novak Djokovici dupa ce a triumfat la Roland Garros VIDEO