Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltă la Dinamo din cauza diferenţelor de salarii în favoarea spaniolilor? Juan Camara a lămurit situaţia

Revoltă la Dinamo din cauza diferenţelor de salarii în favoarea spaniolilor? Juan Camara a lămurit situaţia

Dinamo București

Comentarii

Juan Camara, extremă stânga la Dinamo, a discutat despre diferenţele salariale dintre fotbaliştii români şi cei spanioli de la formaţia din Ştefan cel Mare.

Întrebat dacă vestiarul ”câinilor roşii” este divizat din cauza unei revolte a fotbaliştilor români, explicate de o frustrare a acestora faţă de veniturile jucătorilor spanioli, Camara a evitat să ofere un răspuns.

”Şeptarul” lui Dinamo consideră că o astfel de problemă nu este responsabilitatea jucătorilor.

”Aceasta nu este problema jucătorilor. Noi, jucătorii care am venit, din Spania sau din alte ţări, încercăm să ajutăm clubul. Acesta este scopul tuturor. Se face un proiect puternic prin care se doresc lucruri mari şi să se ajungă cât mai sus.”, a declarat Juan Camara, după care a explicat că nu simte nicio emoţie negativă la club: ”Eu cred că tot ceea ce se vorbeşte ar trebui să fie pozitiv pentru a fi mai motivaţi, să dăm sută la sută, să încercăm să îi mulţumim pe toţi, pe fani, pe toţi cei care vor să dea tot ce este mai bun. Noi am venit să ajutăm şi toţi, că suntem din Spania, că sunt din România sau din altă parte, dorim să facem clubul mare din nou şi să fie sus.”

Afla mai multe despre: dinamosalarii 

viewscnt
Articole similare