Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltă la FCSB. Jucătorii au refuzat să iasă la antrenament din cauza lui Bogdan Argeş Vintilă

Revoltă la FCSB. Jucătorii au refuzat să iasă la antrenament din cauza lui Bogdan Argeş Vintilă

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, pare să aibă zilele numărate la echipă. Se pare că tehnicianul a pierdut atât încrederea patronului Gigi Becali, cât şi a jucătorilor.

Conform Fanatik, jucătorii celor de la FCSB au refuzat să efectueze un antrenament înaintea meciului cu Astra Giurgiu, nemulţumiţi de ultimele declaraţii şi decizii tehicianului în vârstă de 48 de ani. 

Bogdan Vintilă a declarat că unii dintre jucătorii săi, în special cei cu experienţă, ar fi trebuit să arate mai multă personalitate în teren şi să fie decisivi în momentele cheie. Fapt ce i-a înfuriat pe unii dintre aceştia, iar până la o mică revoltă a fost doar un pas. A fost picătura care a umplut paharul pentru fotbalişti, care erau oricum nemulţumiţi de unele metode de antrenament alte tehnicianului.

De asemenea, nici Gigi Becali nu îl mai priveşte cu ochi bun pe antrenor, asta după ce FCSB a câştigat doar un punct în meciurile cu Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu, după ce au condus pe tabelă. În plus, discursul latifundiarului din Pipera s-a schimbat brusc. De la "pleacă doar mort", la "este posibil" a fost doar un pas.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare